Bagom BRUZ Hard Seltzer

BRUZ Hard Seltzer bliver brygget i Danmark af gode økologiske råvarer. Men ideen til BRUZ Hard Seltzer kommer fra USA, hvor Hard Seltzer de sidste par år har været den hurtigst voksende drikkevare. Hos amerikanerne er Hard Seltzer ekstrem populær, og drikken er for mange blevet et kalorielet alternativ til især øl og vin - men også andre drikkevarer med alkohol i. Den helt store fordel ved en Hard Seltzer (udover at den smager dejlig frisk) er nemlig at den indeholder langt færre kalorier end øl, vin, cider, alkopops, champagne og al anden spiritus. Så Hard Seltzer er blevet populær hos alle dem, der godt kan lide at nyde lidt alkohol men som samtidig går op i en sund livsstil, sport, fitness og lignende.

 

BRUZ Hard Seltzer founders Thomas og Klavs

BRUZ, den danske Hard Seltzer

Et par fremsynede danskere havde smagt Hard Seltzer i udlandet og tænkte, at det skulle danskerne naturligvis ikke snydes for. Så de tog alt det bedste fra de forskellige internationale brands og smagsvarianter og skabte gennem utallige bryggeprocesser og smagsprøver den danske BRUZ Hard Seltzer, der er nøje tilpasset vores Nordiske smagsløg og ganer. 

BRUZ Hard Seltzer er læskende og smager brusende friskt af dansk sommer, sol og hav. BRUZ Hard Seltzer er meget lav på kalorier og helt uden kulhydrater, ligesom den er helt fri for tilsætningsstoffer og E-numre. BRUZ Hard Seltzer er samtidig både økologisk, vegansk og glutenfri.